Ontwikkel de vaardigheden die je organisatie vooruit helpen

Bij Carrière Focus zijn we van mening dat de juiste trainingen het fundament vormen voor zowel persoonlijke groei als organisatorische ontwikkeling. Wij bieden een breed scala aan trainingen, allemaal ontworpen om naadloos aan te sluiten bij specifieke behoeften en de unieke cultuur van jouw organisatie.

“De maatwerktrainingen van Carrière Focus waren een aanvulling voor ons team. De persoonlijke aandacht en het inzicht in onze organisatie maakten het verschil.

Ons persoonlijke
trainingsaanbod

Onze trainingen zijn meer dan alleen sessies; ze zijn ervaringen die transformeren, motiveren en inspireren. Hier is een greep uit ons aanbod van doelgerichte communicatie tot loopbaanbegeleidingsgesprekken, onze trainingen zijn ontworpen om aan te sluiten bij jouw bedrijfscultuur en de specifieke behoeften van jouw team.

Doelgerichte Communicatie

Leer effectief communiceren, heldere boodschappen overbrengen en actief luisteren om de samenwerking binnen teams te verster.


Loopbaanankers herkennen en benutten
Identificeer en gebruik loopbaanankers om de carrièrepaden van uw werknemers te navigeren en hun betrokkenheid en tevredenheid te verhogen.

Effectief Feedback geven
Ontwikkel de kunst van constructieve feedback om een positieve en groeigerichte cultuur binnen jouw organisatie te bevorderen. Veranker dit door middel van reflecteren.

Gesprekstechnieken en conflicthantering
Versterk je conflictresolutie-vaardigheden en gesprekstechnieken om harmonie en efficiëntie op de werkvloer te waarborgen.

 

Loopbaanbegeleidingsgesprekken
Ontdek en navigeer je carrièrepad met onze loopbaanbegeleidingsgesprekken, ontworpen om inzicht te geven in je ambities en de stappen die nodig zijn om je professionele doelen te bereiken.

Leerlingbegeleiding
Actief en motiverend studenten en nieuwe medewerkers begeleiden zodat ze sneller integreren in het bedrijf en groeien. Geef ze een warm welkom en begeleidt ze naar vakmensen.

Maatwerk
Elke organisatie is uniek, en dat begrijpen we. Onze trainingen zijn geen standaardpakketten. Ze worden op maat gemaakt, rekening houdend met de actuele praktijksituaties, de (on)wenselijke omstandigheden en de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Schrijf je in voor een van de trainingen als je:

  • Je skills voor de toekomst verder wilt ontwikkelen
  • Collega’s wilt opleiden tot leerlingbegeleider
  • Praktische handvatten zoekt om anderen te bewegen tot leren
  • Inzicht wilt in de behoeftes van Generatie Z

Ben je geïnteresseerd in het ontwikkelen van vaardigheden die het verschil maken? Carrière Focus is hier om je te begeleiden op elke stap van het trainingsproces. Neem contact met ons op en zet vandaag nog de eerste stap richting groei en succes.