Ontwikkel de vaardigheden die je organisatie vooruit helpen

Bij Carrière Focus zijn we van mening dat de juiste trainingen het fundament vormen voor zowel persoonlijke groei als organisatorische ontwikkeling. Wij bieden een breed scala aan trainingen, allemaal ontworpen om naadloos aan te sluiten bij specifieke behoeften en de unieke cultuur van jouw organisatie.

“De maatwerktrainingen van Carrière Focus waren een aanvulling voor ons team. De persoonlijke aandacht en het inzicht in onze organisatie maakten het verschil.

Ons persoonlijke
trainingsaanbod

Onze trainingen zijn meer dan alleen sessies; ze zijn ervaringen die transformeren, motiveren en inspireren. Hier is een greep uit ons aanbod van doelgerichte communicatie tot loopbaanbegeleidingsgesprekken, onze trainingen zijn ontworpen om aan te sluiten bij jouw bedrijfscultuur en de specifieke behoeften van jouw team.

Werkplekleren – Praktijkopleider
Een praktische training om het totaalpakket te leren. Je leert hoe je een goede student het bedrijf binnen haalt en hoe je het leertraject effectief en doelgericht start met een leertraject op maat. We gaan in de training in hoe je het bedrijf en je collega’s  kunt inzetten en natuurlijk leer je alle handvatten om de student of een nieuwe collega zelf goed kunt opleiden. Je leert om zowel de vakinhoudelijke kant als het gedrag goed te begeleiden.

Werkplekleren – Werkplekbegeleider
Speciaal ontworpen voor hands-on leren op de werkplek. Leer hoe je dagelijks een student of collega kan ontwikkelen tot vakmens. Geef instructies, reflecteer het gedrag en voer effectieve begeleidingsgesprekken. Alle handvatten om in de praktijk iemand op te leiden komen aan bod.

Werkplekleren – Praktijkbeoordelaar
Een training gericht op het beoordelen van studenten tijdens hun studie en bij het eindexamen. Je leert op een objectieve manier de student te beoordelen aan de hand van een officieel examenbeoordelingsdocument. We werken in deze training met echte studenten.

Werkplekleren – Gen Z
Praktische training gericht op de eigenschappen en hoe om te gaan met jongeren uit de generatie Z. Wat vind deze groep aankomende vakmensen belangrijk, wat verwachten zijn van een opleidingstraject en hoe kun jij deze personen goed begeleiden? In de training gaan we aan de slag met deze vragen zodat je na deze dag goed voorbereid bent om met Gen Z aan de slag te gaan.

Effectief feedback geven en ontvangen en leren reflecteren
Twee technieken die waardevol voor iedereen zijn. Of je nu leiding geeft, een rol hebt in het opleiden of begeleiden van aankomende vakmensen of zelf in een ontwikkelingstraject zit. Deze twee technieken helpen jou en anderen om te groeien en zo je ambities waar te maken.

Werkplekleren – Autisme en ADHD
Under construction. Verwacht najaar 2024.

Praktisch leidinggeven
Under construction. Verwacht najaar 2024.

StudieBrein
Een training speciaal ontwikkeld om studenten te leren leren. Hoe werkt het puberbrein en welke nieuwe leermethoden zijn er ontwikkeld om in deze snelle online wereld met veel afleidingen toch effectief en efficiënt te kunnen studeren? In deze trainingen krijg je bruikbare handvatten om jezelf goed te ontwikkelen waar je je leven lang plezier van zult hebben.

Maatwerk
Elke organisatie is uniek, en dat begrijpen we. Onze trainingen zijn geen standaardpakketten. Ze worden op maat gemaakt, rekening houdend met de actuele praktijksituaties en de specifieke behoeften van jouw organisatie. Neem contact met ons op om jouw specifieke wensen te bespreken en welke trainingsoplossing hierbij goed past.

Schrijf je in voor een van de trainingen als je:

  • Je skills voor de toekomst verder wilt ontwikkelen
  • Collega’s wilt opleiden tot leerlingbegeleider
  • Praktische handvatten zoekt om anderen te bewegen tot leren
  • Inzicht wilt in de behoeftes van Generatie Z

Ben je geïnteresseerd in het ontwikkelen van vaardigheden die het verschil maken? Carrière Focus is hier om je te begeleiden op elke stap van het trainingsproces. Neem contact met ons op en zet vandaag nog de eerste stap richting groei en succes.